Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bedrijvenconsortium

Bedrijven en overheden lijken soms wel 2 werelden apart. Terwijl bij de eerste zich focussen op een degelijk verdienmodel, is de tweede meer gericht op een adequate dienstverlening. De brug slaan tussen leveranciers van software voor de publieke sector (CIPAL Schaubroeck, CEVI, Remmicom, enz.) en de publieke sector zelf lijkt dan ook een onoverkomelijke opdracht.

Maar dat hoeft het niet te zijn! Wist u dat V-ICT-OR’s bedrijvenconsortium net die vertaalslag maakt tussen bedrijven en de publieke sector? Doel van de bijeenkomsten is kennis uitwisselen tussen V-ICT-OR en de bedrijfswereld, maar ook tussen bedrijven onderling. Zo kunnen we nagaan hoe we elkaar kunnen versterken ter verbetering van de e-dienstverlening van de publieke sector. Bedrijven vertellen er hun oplossingen en hoe ze projectmatig kunnen opgezet worden, terwijl de behoeften van de publieke sector t.a.v. die oplossingen veel scherper worden gedefinieerd. Behoeften die V-ICT-OR trouwens oppikt tijdens zijn 'regionale kenniskringen'.

V-ICT-OR beoogt met het bedrijvenconsortium vraag en aanbod dichterbij elkaar te brengen. De komende periode staan vooral de innovaties vanuit het VlaVirGem-programma centraal.
V-ICT-OR brengt vragen aan vanuit verschillende overheidsniveau's en de leveranciers worden uitgedaagd innovatieve oplossingen aan te dragen.

De bijeenkomsten van het bedrijvenconsortium vinden elk kwartaal plaats.

Bedrijven die zich willen aansluiten kunnen dit doen door bedrijfslid te worden. V-ICT-OR biedt hier verschillende mogelijkheden voor.

Toekomstige Evenementen

Bedrijvenconsortium

24/09/2024 14:00 — 24/09/2024 16:00

Meer info


Bedrijvenconsortium

03/12/2024 14:00 — 03/12/2024 16:00

Meer info