Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[gratis* kennisdag] WPaaS - Workplace as a Service. In de raadzaal van Tervuren.

08/10/2024

Ga voor maximale efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid op de werkplek. Met WPaaS - Workplace as a Service - geeft u de medewerkers de juiste tools voor maximale prestaties en productiviteit, terwijl u het operationele beheer van uw werkplek vereenvoudigt.

WPaaS is geen vast product, maar wel een gepersonaliseerde dienst. Een pakket van componenten met directe aansluiting op de specifieke behoeftes van je organisatie. Elk component is individueel aanpasbaar en nieuwe elementen zijn altijd nog toe te voegen. Bij veranderingen in de bedrijfsprocessen kun je de werkplek blijven verbeteren.

  • Optimaliseer de werkplek en het beheer er van.
  • Green IT en duurzamer ondernemen.
  • Financieel voorspelbaar.

 

De toekomst van efficiënt werken. De manier waarop we werken wordt steeds digitaler en flexibeler. Medewerkers zijn niet langer beperkt tot een fysiek kantoor en werken nu vaak op afstand, onderweg of van thuis uit.

De overgang naar een digitale werkplek is tegenwoordig dan ook meer een noodzaak dan een keuze. WPaaS speelt een cruciale rol in deze transitie door een managed digitale werkplek te bieden die flexibiliteit combineert met innovatie en beveiliging.

 

DE EXPERT SPREKERS op deze kennisdag.

* Verdegem Luc
Head of ICT, Netwerk, Telecommunicatie & AV bij Het Facilitair Bedrijf
Verteld over de lessons learned bij +10.000 fysieke werkplekken en +850 eigen WPaas werkstations. (30 minuten track)

* Jens Du Four 
Cloud Endpoint Technical Specialist bij Microsoft

&

* Luc Jaspers
IT Directeur van Provincie Vlaams Brabant 

Tijdens deze sessie delen zij het verhaal van hoe ons provincie Vlaams Brabant Windows 365 heeft ingezet om een veilige en vertrouwde digitale werkplek te creëren voor onze verkozenen. We bespreken de uitdagingen die we tegenkwamen, de oplossingen die Windows 365 bood en de positieve impact die het heeft gehad op onze werking. Deze sessie is bedoeld om andere overheden en organisaties te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van een cloud-gebaseerde werkplek en een gestandaardiseerde aanpak voor het beheren en beveiligen van de werkplek. (2x 30 minuten track)

* HP Belux en IT1.
Wat hebben ze geleerd in andere sectoren en andere landen?
En welke data kwam er naar boven door het gebruik van de 'insights tool' om de gezondheid en prestaties van de vloot te beheren en de werknemerservaring verder te optimaliseren.

Alsook bespreken we het dilemma leasing ifv financiële voordelen’ of voor het ‘beter flexibel inzetten van technologie’ of beide. (30 minuten track) 

 

-/-

KLIK HIER naar de eventpagina. 

Deze kennisdag is GRATIS voor alle effectieve V-ICT-OR leden. Tarief voor niet leden = 195 EUR / 350 EUR.


Nog geen lid? Dat kan al vanaf 35 euro.

No-shows de dag zelf (of annulatie in de laatste 6 werkdagen vooraf het event) worden gefactureerd aan 100% van de standaard inkom tarief.

WELKOM.