Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[Demosessie - Facilitair Bedrijf] voor iedereen die als “bestellers” ict-materiaal (wil) afnemen via raamovereenkomst. Dustin.

01/07/2024

Aan alle facilitaire ICT-verantwoordelijken en ICT-bestellers. Maak je klaar voor een interessant evenement van het raamcontract ICT-materiaal bij het Facilitair Bedrijf.

Tijdens deze sessie willen we jullie informeren over de samenwerking tussen onze aankoopcentrale en Dustin (CentralPoint België).

Deze samenwerking werpt nu al vruchten af: onderwerpen zoals de nieuwe webshop met verbeterde functionaliteiten, beste prijsgarantie, en kortere leveringstermijnen zullen uitgebreid worden besproken. Daarnaast komen ook de mogelijkheden tot recuperatie van oud materiaal en duurzaamheid aan bod.

DAG
19 september 2024
van 9.30 tot 12.00

ADRES
Marie-Elisabeth Belpairegebouw, polyvalente zaal
Simon Bolivarlaan 17
1000 Brussel


Mis deze kans niet om producten uit het kernassortiment te testen en waardevolle tips en tricks te leren van experts uit de sector. Bovendien is dit dé gelegenheid bij uitstek om te netwerken met collega’s van andere entiteiten.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via het inschrijvingsformulier vóór 10 september. Tijdens het evenement trakteren we je op een gezellig ontbijt met een drankje, en Dustin heeft nog een leuke verrassing in petto.

Heb je vragen? Behoefte aan meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Facilipunt of via aankoopcentrale@vlaanderen.be . We staan voor je klaar!

KLIK HIER naar het originele artikel van Facilitair Bedrijf Vlaanderen en schrijf op deze pagina in voor deze demo van 19/09.