Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

7 kennisdagen. De brede community van de lokale besturen samenbrengen, versterken én kennis delen.

21/06/2024

Als belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau ... stellen we ons dagelijks de vraag: 'Hoe kunnen wij jou helpen?' Fundamenteel in onze werking zijn dienstverlening, kennis delen, belangenbehartiging en mensen samenbrengen.

De 7 kennisdagen (GRATIS voor onze effectieve leden) zijn een essentieel onderdeel van deze filosofie. Waarom deelnemen aan deze interessante voormiddagen?

  • Ontdek nieuwe oplossingen specifiek voor de uitdagingen in jouw lokaal bestuur.
  • Ontmoet je 'collega's' en vergroot je netwerk met dé ICT specialisten van en voor de Vlaamse gemeenten.
  • Leer best-practices kennen vanuit verschillende steden en gemeenten, maar ook uit aanverwante sectoren.
Zo was ook de voorbije hybride kennisdag over 'kunstmatige intelligentie' een schot in de roos. Enkele spontane reacties die we oppikten uit de comments op de socials:

  • "4 erg vlotte sprekers, elk met een interessant verhaal. Hopelijk kunnen we binnen enkele maanden opnieuw zoiets organiseren, ..."

  • "Bedankt voor de organisatie. Ik ging met nieuwe inspiratie naar mijn collega's terug, onder meer met de bevestigde nood aan een Ethical Board. Inhoudelijk interessant, met enthousiaste sprekers en met voldoende tijd voor boeiende gesprekken tussendoor en achteraf."

 

En ook de 3 verschillende boeken die we GRATIS aanboden aan de aanwezigen in het VAC Gent ... werden zeer gesmaakt. Alle 26 boeken vonden een nieuwe eigenaar en liggen hopelijk ;-) nu reeds klaar in de rugzak als hun vakantielieratuur.

-/-

NOTEER zeker ook de komende kennisdag van 12/09/2024 in je agenda: 3 slimme tools voor moderne lokale besturen - ontdek ze via live demo - online sessie. Meer info en inschrijven KLIK HIER.

In deze online kennisdag gaan we in detail doorheen 3 belangrijke tools uit onze community. De voorbije RKK's (regionale kenniskringen) registreerden we flink wat vragen over de concrete functionaliteiten en de unieke opportuniteiten die in deze 3 oplossingen binnen handbereik liggen. Heel veel lokale besturen zijn / willen hier nu mee aan de slag. Ontdek:

1/3 oplossingscatalogus
2/3 informatieveiligheidstool
3/3 LB365


WELKOM.