Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[ManageIT] Kies de Lokale ICT Persoonlijkheid van het Jaar 2023 op het Theaterdiner

07/12/2023

Tijdens het afsluitende theaterdiner van ManageIT wordt dit jaar voor het eerst de prestigieuze titel "Lokale ICT Persoonlijkheid van het Jaar 2023" uitgereikt.

Een vakjury heeft drie kandidaten genomineerd die een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan de digitale transformatie en ICT-sector. Deze genomineerden hebben elk een significante impact gehad op de lokale ICT-wereld, variërend van innovatieve technologische ontwikkelingen tot uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten. Tijdens het diner heeft u de kans om deze inspirerende individuen te ontmoeten en meer te leren over hun prestaties.

Als dinerdeelnemer krijgt u de unieke gelegenheid om direct invloed uit te oefenen op de toekenning van deze belangrijke onderscheiding. De winnaar wordt gekozen door een stemming onder de aanwezigen.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor dit evenement? Dit is uw kans om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol netwerkmogelijkheden, de uitreiking van de Gouden Bit en de Gouden Byte awards, heerlijk eten en uitstekend entertainment met onder meer een show van mentalist Gili. 

Mis deze kans niet! Schrijf u nu in en wees getuige van de bekroning van de Lokale ICT Persoonlijkheid van het Jaar 2023. Voor meer informatie en inschrijvingen, klik hier.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!