Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Antwerp Management School - ontbijtsessie met burgemeester Lieven Janssens - 28 oktober

27/09/2023

Ontbijtsessie ‘Nood aan een grote bestuurlijke vernieuwing van het lokaal & binnenlands bestuur in Vlaanderen’. Een uitgelezen opportuniteit voor jou om inkijk te krijgen in zijn kritische analyse en transitievoorstellen voor de toekomst van ons binnenlands bestuur.

PuMa van Antwerp Management School nodigt jou uit voor een ontbijtsessie over het thema: "Nood aan een grote bestuurlijke vernieuwing van het lokaal & binnenlands bestuur in Vlaanderen" op 28 oktober.

Om jou te inspireren rond dit brandend actueel thema, nodigen we Lieven Janssens uit, burgemeester van Vorselaar, onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen én penhouder van een beleidsadvies voor de Vlaamse regering rond deze problematiek.

Over dit evenement.
Om antwoord te kunnen bieden op de maatschappelijke uitdagingen die zich de komende jaren en decennia aandienen, heeft Vlaanderen nood aan sterke(re) en bestuurskrachtige lokale besturen. Deze lokale bestuurskracht gaat hand in hand met vernieuwing in de organisatie en werking van het politiek systeem en de Vlaamse overheid zelf. Beide niveaus kunnen niet los van elkaar worden bekeken en vormen vanuit deze geïntegreerde toekomstvisie één slagkrachtig, efficiënt en outputgericht binnenlands bestuur.

PuMa? Publiek Management Alumni
Wat voor een beest is dat? PuMa, of Publiek Management Alumni, is de alumnivereniging van de opleidingen in publiek management aan Antwerp Management School.

Agenda
09u-09.45u - Ontvangst met koffiekoeken
09.45u-10u - Verwelkoming door PuMa
10u – 10.45u - Keynote Lieven Janssens ‘Nood aan een grote bestuurlijke vernieuwing van het lokaal & binnenlands bestuur in Vlaanderen’
10.45u – 11.30u - Rondetafelsessies rond 3 centrale stellingen
11.30u – 12:30 Receptie met hapje en drankje


KLIK HIER - schrijf je hier in.

Praktische info
Datum en tijd: Zaterdag 28 okt 2023 10:00 - 11:30 CEST (met aansluitend receptie)
Locatie: Antwerp Management School, 5 Boogkeers - 2000 Antwerpen