Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Ward Schevernels - algemeen directeur - lokaal bestuur Brasschaat.

14/09/2023

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM - Ward Schevernels - algemeen directeur - lokaal bestuur Brasschaat.

Vele vragen worden beantwoord in deze 26 minuten.

- Hoe zie je de evolutie rond informatie en technologie vanuit jouw rol binnen een lokaal bestuur?

- Welke specifieke projecten of samenwerkingsverbanden met andere gemeenten zijn momenteel prioritair en kunnen een cruciale rol spelen bij het bevorderen van de digitale transformatie binnen uw gemeente?

- Het implementeren van nieuwe technologieën kan een aanzienlijke verandering betekenen voor de medewerkers en de organisatiecultuur. Hoe heeft u het veranderingsmanagement aangepakt om ervoor te zorgen dat uw team en de bredere gemeentelijke organisatie de nieuwe technologieën succesvol kunnen omarmen?


Dit en vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.


BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.