Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[save the date] herstart van de 'cyberweerbaarheidswoensdagen' (CWW) op 20/09/2023

01/09/2023

17x organiseerden we een CWW tijdens de eerste helft van 2023. Een besloten online Teams meeting voor onze leden.

We behandelen hier telkens 1 brandend actueel onderwerp en bieden vervolgens ruimte om van elkaar (lokale besturen) en de moderatoren (Jan Guldentops en Kevin De Backer) en de uitgenodigde experts te leren.

Er is het voorbije jaar veel gebeurd op ons lokale bestuursniveau, maar als hackers blijven proberen steden en gemeenten, hun lokale politie en hulpdiensten aan te vallen, is het tijd voor een serieuze wake-up call over cyberbeveiliging. V-ICT-OR vzw blijft haar leden natuurlijk ondersteunen en vertegenwoordigen op alle niveaus. 

Sensibileren en kennis delen blijft een absolute prior in deze voor V-ICT-OR. Daarom pikken we de CWW draad terug op op woensdag 20/09/2023.


-/-

PRAKTISCH? Hoe deelnemen aan deze bijeenkomsten?
Je ontvangt voor elke sessie een Microsoft Teams link op woensdag, even voor deze besloten online meeting van start gaat. Mocht je nog niet ingeschreven zijn - geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER. 

WELKOM