Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Leertraject (cyber)security

Terugblik

2022 loste de onheilspellende verwachtingen op het gebied van cybersecurity in: meer ransomware attacks, meer complexiteit, meer breaches.    

Op het gebied van lokale overheden is de vraag vaak: hoe cover ik zo veel mogelijk met mijn security oplossing, zonder al te veel kennis in huis te moeten halen, en zonder grote investeringen te moeten doen. Cyber awareness, maturiteit en ervaring blijven een heikel punt.

Concept

Op donderdag 19 januari start een traject waarin Microsoft de mogelijkheid om volledig vrijblijven een traject te volgen dat learning koppelt aan een gratis test-periode van de software, zodat lokale overheden kunnen bijleren, en zonder risico de cybersecurity oplossingen van Microsoft kunnen testen.

Het traject start op 19 januari op het Microsoft hoofdkantoor in Zaventem, waar u wordt uitgenodigd voor een trainings-sessie en trial licenties mee krijgt om te deployen. We volgen die eerste sessie op met 3 virtuele sessies waarin bepaalde aspecten van de oplossing dieper worden bekeken.

Doelgroep

Alle entiteiten van het lokale overheidsniveau die Microsoft-toepassingen (willen) gebruiken.

Meerwaarde

Aan het einde van het traject heeft u een duidelijk beeld van wat de oplossing voor u kan beteken, kan u erover overleggen met uw collega's en maakt u zelf de beslissing of u ermee verder gaat.

Prijs

Deze opleiding wordt u gratis aangeboden door V-ICT-OR vzw.

Start!

Schrijf u hier in.

Contact

Nog vragen? Mail ons via opleidingen@v-ict-or.be of bel ons op 052 517 755.